Ring oss idag - 400 80 787

Bosch Luft/luft-varmepumper

Luft/luft-varmepumper utvinner varme fra uteluften og sprer den via et vifteaggregat innendørs. Dette er den enkleste og mest rimelige typen av varmepumper som ikke gir noe varmtvann (forbruksvann), men allikevel stor besparing sammenlignet med vanlige elektriske paneler. Passer best i hus med åpen planløsning og kan f.eks. benyttes i oppbevaringsrom, garasje og fritidshus, der også komfortkjøling og fjernstyring er et pluss.

Lave kostnader – Høy verdi

Med solens varme, lagret i naturen, slipper du å ta hele regningen. Opp til 80 % av oppvarmingseffekten får du gratis, bare du har en varmepumpe. Uten å måtte knytte deg til enda en leverandør. Uten å skade miljøet. Uten å være avhengig av været. Selv om investeringen er litt større får du den lavest mulige

driftskostnaden hver dag etterpå. Med en varmepumpe blir også huset ditt mer verdt. Ikke bare for deg – men også for eventuelle kjøpere.

Få opptil 5 ganger mer enn det du betaler for

Bosch luft/luft-varmepumper gir store besparinger i hus med direktevirkende strømpaneler. Gjennom utedelen sirkulerer uteluften som overfører sin varmeenergi til huset ditt. Luft/luft-varmepumpen utvinner effektivt varme fra uteluften vid alle temperaturer – også meget lave. Det kan gi deg opp til fem ganger så mye varme som du betaler for.

Styr varmepumpen med mobilen

Velg til fjernstyring via app når du kjøper din Bosch varmepumpe! Med appen kan du stille inn temperaturen, ha oversikt på driftsinformasjon og se over dine energikostnader. En fjernkontroll mindre å holde rede på!

 

 

Optimert luftstyring

I innedelen sitter en helt ny luftspreder, optimert for at varmluften skal nå så stor deler av huset som mulig. Selvsagt kan også varmepumpen stilles inn for å gi deg komfortkjøling på varme dager.

Funksjon for vedlikeholdsvarme

Alle våre luft/luft-varmepumper har også en funksjon for vedlikeholdsvarme som sørger for at huset, hytten eller garasjen ikke fryser, men holdes på en sikker temperatur. Med app-styringen kan du dessuten styre varmen trinnløst fra +10° C og oppover.

 

Del dette på