Ring oss idag - 400 80 787

En hage for sjelen!

Hagedam med fontene og blomster

Det er mange av oss som drømmer om en hage vi kan finne den indre ro med. Da er kanskje en dam med fontene eller et fint blomsterbed med en krakk ved siden av kanskje det man drømmer om.

Ta deg et pust i hverdagen

For mange er hage en grønn flekk som du må henge etter en gressklipper, og passe på at du ikke forstyrrer naboer som skal nyte solen og grilling. Det trenger ikke være slik… Skap deg forskjellige miljøer i hagen, blomsterbed, hagedam, drivhus, grønnsakshage.. ja listen blir så lang som du selv ønsker. Det jeg vil frem til er at du kan skape deg en plass hvor du kan samle dine tanker og bare være for deg selv. Samfunnet vi lever i idag er basert på tilgjengelighet og stress for mange. La den nederste delen av hagen være en del som du ønsker å gå til, ikke bare en grønn flekk på grensen av naboen eller skogen.

Gardena vanningssystem

Lite vedlikehold

Vi vet at mange tenker med en gang når det er snakk om hage og blomster, at det er mye arbeid! Det behøver ikke være slik… Vi skreddersyr løsninger som passer for deg – vanningssystem, robotklipper etc. slik at din ledige stund kan gå med på å nyte hagen fremfor å se for seg masse arbeid i fritiden (luking må påregnes 🙂 .

 

Slik ser naboen deg når du klipper

Gressklipping og naboer

Nå har det lenge vært robotklippere tilgjengelig, du trenger ikke lenger å se deg over skulderen og gjennom hekken for å se om naboen skuer på deg. La gresset bli klippet av en robot som ikke støyer slik en tradisjonell klipper gjør.

 

Gardena sine robotklippere kan du styre gjennom en app på telefonen din hvis du ønsker, den er enkel for alle og alle aldre. Tenk deg at du kommer hjem etter en lang arbeidsdag hvor du kan gå rett i hagen, den er ferdig klippet og vannet – du kan bare nyte og fyre opp grillen og ta med familien på en god middag.

 

Vi er Gardena Partner og din fagbedrift!

 

 

Share.